Dutch Craftmanship

Sinds 2006 fabrikant van innovatieve e-bikes

Innovatief, modern design, de beste componenten en altijd een QWIC dealer in de buurt

Wij ontwikkelen onze elektrische herenfietsen en elektrische damesfietsen van begin tot eind. Onze e-bikes smeden wij met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Dit noemen wij ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’. Enkel de beste toeleveranciers complementeren onze QWIC e-bikes. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Dit resulteert in de beste elektrische fietsen in de markt.

Bekijk onze elektrische herenfietsen

Perfect voor woon-werkverkeer

Met elke QWIC e-bike kom je zonder te zweten aan op je werk. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen van A naar B. Wil je na een lange werkdag even stoom afblazen op je e-bike, zet dan de ondersteuning lager of vlieg juist in de hoogste ondersteuning naar huis!

Wat een mooie outline button zeg!

Dutch craftmanship, Outdoor sfeerbeeld QWIC Performance MN380 zijaanzicht

Hoogwaardige componenten

Welke e-bike je ook kiest, alle QWIC elektrische fietsen zijn voorzien van hoogwaardige en duurzame componenten. Dankzij het oog voor detail en innovatieve oplossingen zijn onze elektrische fietsen onderhoudsvriendelijk. Dit maakt onze elektrische fietsen ideaal voor woon-werkverkeer.

Performance e-bike ontwerp RD10 en technische gebruikershandleiding

Vakmanschap

Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende elektrische herenfietsen en damesfietsen. We zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren, dit noemen wij Dutch Craftmanship. Het merendeel van onze medewerkers gebruikt de QWIC e-bike voor woon-/werkverkeer. Zo worden alle dagelijkse uitdagingen zelf ondervonden en meegenomen in de ontwikkeling van het uiteindelijke product.

Bekijk ons team

Awards

Elk jaar worden in Nederland, België en Duitsland diverse elektrische fietstesten uitgevoerd op kwaliteit, prijs en rijeigenschappen. De e-bikes van QWIC zijn meermaals gekozen tot de beste elektrische fietsen van het jaar.

ANWB

Beste middenmotor - Premium MN7
2018

AD

Beste Speed Pedelec - Performance RD10 Speed
2018

Focus Magazine

Beste City Bike - Performance MN380
2018

De Telegraaf

Beste Voorwielmotor - Premium N7.1
2018

Extra Energy

Best Classic E-bike - Premium MN8
2018

De Telegraaf

Beste Koop - Trend FN7.1
2017

AD

Beste E-vouwfiets - Compact FN7
2017

Red Dot Design Awards

Best Design - Premium A2.1
2014
  • Ruim 450 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Twee jaar

    garantie op alle QWIC e-bikes

  • Awards

    al jaren onderscheidend en innovatief

Brochure Cover QWIC 2019

QWIC brochure 2019

Ontvang een gratis brochure

Bekijk de brochure online