Comfort

Pure design e-bikes met klasse componenten: Ontdek de premium e-bikes van QWIC!

man en vrouw rijden op hun elektrische fiets
Bekijk de Comfort modellen

De Premium e-bikes zijn de meest klassevolle lifestyle fietsen uit QWICs assortiment. De volledige Premium Serie bestaat uit vier verschillende categorieën: Premium Q Serie, Premium i Serie, Premium Tour Serie en de klassieke Premium Serie.

Binnen deze series van design e-bikes verschillen de modellen onder andere van elkaar door de soort middenmotor, aandrijving of het versnellingssysteem. Bij de Premium Serie staan design en comfort voorop.

Alle handgemaakte aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de QWIC Premium elektrische fietsen geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woon-werkverkeer. Ontdek al onze vier Premium Series onderaan deze webpagina!

man en vrouw met hun fiets

NIEUW: Premium Q Serie

De Premium Q is de meest innovatieve en vooruitstrevende QWIC e-bike serie ooit ontwikkeld. Modellen binnen deze nieuwe serie zijn samengesteld uit hoogwaardige componenten en een uniek design, waar verschillende gerenommeerde designers aan hebben gewerkt. Vanaf de eerste schets van de Premium Q lag de focus op de integratie van de grootste accu ooit ontwikkeld door QWIC, een accu van maar liefst 756 Wh. Een maximale actieradius was immers een van de voornaamste doelen. Met deze innovatieve accu-integratie zijn er geen concessies gedaan aan het strakke QWIC-design en het gebruikelijke premium comfort.

Ontdek de Premium Q Serie

Op het terras met de elektrische fiets Premium i MN7+

Premium i Serie

Met de Premium i Serie neemt QWIC een grote stap binnen de premium e-bikes collectie, zo is de accu van de bagagedrager naar het frame van de elektrische fiets verhuisd, en zo volledig geïntegreerd.

De Premium i Serie is bij uitstek gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. De accu is bij de Premium i Serie prachtig volledig geïntegreerd in het frame. Dit zorgt voor een betere gewichtsverdeling van de e-bike. In combinatie met stevige aluminium spatborden en de speciaal voor deze serie ontwikkelde leren handvatten en zadel, is het design bijzonder hoogwaardig.

Ontdek de Premium i Serie

Katharina van QWIC met e-bike

Premium Tour Serie

De Premium Tour e-bikes zijn uitgevoerd met een krachtige Brose-middenmotor en zijn uiterst geschikt voor de sportieve fietser die voor comfort kiest. Het design van de Premium Tour Serie heeft een luxueuze uitstraling, de modellen zijn dan ook uitgerust met aanzienlijk krachtige en hoogwaardige componenten.

De sterke fietsaccu bevindt zich op de bagagedrager en komt standaard met 375 Wh. Door de positie is het echter mogelijk om de accu te upgraden naar 735 Wh. Hierdoor kun je makkelijk grote afstanden zorgeloos afleggen.

Ontdek de Premium Tour Serie

Vrouw zittend met de Premium MN8 Belt

Premium Serie

Bij de Premium Serie staan design en comfort al vanaf het begin voorop, niet voor niets brengt deze serie al jaren diverse testwinnaars voort. De krachtige Bafang middenmotor en de grote accucapaciteit maken deze premium e-bikes geschikt voor zowel recreatief gebruik als woon-werkverkeer.

De Premium Serie bestaat uit vier verschillende modellen: Premium MN7vv, de alom geprezen Premium MN7, Premium MN8 en de Premium MN8 Belt

Outdoor sfeerbeeld van de QWIC Premium serie, in de afbeelding te zien de FN7.1 met kinderzitjes

Premium e-bikes: testwinnaar

De QWIC Premium FN7.1 is een van de beste elektrische damesfietsen en meermaals bekroond tot ‘De beste elektrische fiets van het jaar’ door onder andere De Telegraaf (i.c.m. Consumentenbond) en het online platform elektrischefietsen.com.

"De QWIC Premium MA8 is koningin Máxima onder de fietsen: elegant, soepel en klasse."

AD testpanel 2018

Q MN8 Belt

Met de Premium Q Serie is er een nieuwe weg ingeslagen binnen het comfort e-bike segment. Luxe, kwaliteit en volledig Connected & Protected door de slimme innovaties van deze e-bike. Bekijk de Premium Q MN8 Belt!

Q MN8

De Premium Q Serie is de meeste revolutionare e-bike serie van dit moment! Een baanbrekend design met een krachtige middenmotor en volledig connected en protected

MA8 Tour

Featherlight. De Premium MA8 is de lichtste elektrische fiets in onze collectie.

i MN7+Belt

De Premium i MN7+Belt is de meest luxueuze e-bike binnen de Premium i Serie. Door het hoge comfort kun je optimaal genieten.

MN8 Tour

Ideale e-bike voor recreatief gebruik door de krachtige middenmotor

i MN7+

De Premium i MN7+ heeft een luxe uitstraling met een volledig in het frame geïntegreerde accu.

MN8

Best of both worlds. Dankzij de krachtige middenmotor én onderhoudsvrije naafversnelling met volledig gesloten kettingkast biedt de QWIC Premium MN8 het beste van beide werelden.

MN7

De luxe afwerking, de sterke en stille motor en de slimme accu maken de QWIC Premium MN7 tot een zeer comfortabele elektrische fiets.

i MN7

Premium i MN7 is uitgerust met de alom geprezen Bafang middenmotor M300 met rotatiesensor. De Shimano Nexus 7 naafversnelling zorgt voor het grootste gemak.

i MD9

De Premium i MD9 is ontworpen voor comfortabele en sportieve rijervaringen.

MN7 VV

De Premium MN7 VV is het ideale instapmodel elektrische fiets en zeer geschikt voor de korte en middellange afstanden.
  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Design

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

QWIC 2020 brochure cover

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2020

Bekijk de QWIC brochure