Elektrische fiets testwinnaars

Premium Q Limited Edition Asphalt Black

Premium Q series Q MN8 Belt

AD Fietstest 2021

De QWIC Premium Q MN8 Belt is tijdens de Elektrische Fietstest 2021 van het Algemeen Dagblad, in samenwerking met fietstest.nl, gekozen tot testwinnaar ‘Beste Koop’ in de categorie Elektrische Stadsfietsen. TestKees (Kees Bakker) - onafhankelijke deskundige van de Fietsersbond - zegt over de Premium Q MN8 Belt: "De Brose-motor is lekker stil. De accu is makkelijk uitneembaar. Op veel elektrische fietsen vind je tegenwoordig een tandriem. Een goede keus. Want een tandriem gaat langer mee dan een ketting, hij blijft schoon en hij hoeft niet gesmeerd hoeft te worden. En een ketting moet je af en toe spannen vanwege de slijtage. Een riem heeft daar geen last van. Een riem hoeft ook niet weggestopt te worden in een kwetsbare kettingkast."
Bekijk award
Premium Q Limited Edition Asphalt Black

Premium Q series Q MN8 Belt

Focus Magazin 2021

Het Duitse Focus Magazin heeft de Premium Q MN8 Belt beoordeeld met een 'Sehr Gut'. Het testpanel prijst de krachtige Brose-motor met volgens hen een "briljante acceleratie". De Premium Q MN8 Belt rijdt met gemak weg van de concurrentie door deze krachtige motor. Ook het grote bereik dankzij de 750 Wh accu wordt geprezen.
Bekijk award
Premium Q Limited Edition Asphalt Black

Premium Q series Q MN8 Belt

ElektroRad Test 2021

De Premium Q MN8 Belt is door ElektroRad in de E-bike Test 2021 beoordeeld met het keurmerk “Sehr Gut”. Met een beoordeling van 9.3 is de QWIC Premium Q MN8 Belt de hoogst beoordeelde e-bike in de categorie Stadsfietsen. Conclusie ElektroRad e-bike test 2021: “Hoogstaand, stijlvol, elitair… maar ook buitengewoon krachtig en bruikbaar van stad tot toertocht – de QWIC Premium Q fascineert en inspireert tegelijkertijd. Een sterke zet, absoluut een aanrader”.
Bekijk award
AD Fietstest 2020 QWIC Premium i MN7+belt vrouwenfiets bruin

Premium i series i MN7+Belt

AD fietstest 2020

De QWIC Premium i MN7+Belt is tijdens de Elektrische fietstest 2020 van het Algemeen Dagblad, in samenwerking met fietstest.nl, gekozen tot testwinnaar Beste Getest’ in de categorie ‘Elektrische stadsfietsen €2500+’.
Bekijk award
Premium Q MN8, Fog White, Female

Premium Q series Q MN8

Red Dot Design Award 2020

De Red Dot Design Award is een internationale designprijs die sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt. Met de Premium Q won QWIC deze wereldwijd erkende award in de categorie Product Design, de categorie voor de meest kwalitatieve en innovatieve productontwerpen. Dit jaar waren er in deze categorie meer dan 6.500 inzendingen.
Bekijk award
Premium Q Limited Edition Asphalt Black

Premium Q series Q MN8 Belt

IF Design Award 2020

QWIC Premium Q seamless design integrates all components in a continuous streamlined frame. It is manufactured using an innovative method which reduces the number of welds. This allowed QWIC to make an elegant yet robust low step bike. The battery has a capacity of 756Wh, the highest ever produced by QWIC. It is both integrated and removable thanks to a clever securing and carrying system. The Premium Q is fully synced to your phone and has GPS tracking against theft.
Bekijk award