Elektrische herenfiets

De ideale elektrische fiets voor sportief of comfortabel gebruik

Krachtige en stijlvolle elektrische herenfiets

Door het moderne design, de beste componenten en de juiste kleurstelling zorgen onze elektrische fietsen ervoor dat je niet alleen comfortabel maar ook in stijl aankomt op de plek van bestemming. Onze elektrische herenfietsen zijn niet voor niks meermaals bekroond tot award- en testwinnaar. Daarnaast zijn QWIC e-bikes zijn zeer veilig door het gebruik van de nieuwste velg- en schijfremmen en de hoogste kwaliteit verlichting. De elektrische herenfietsen onderscheiden zijn door de stoere uitstraling en het gebruik van hoogwaardige componenten. Kortom, het QWIC aanbod elektrische herenfietsen is enorm breed en divers!

Frame van de RD10 Green Army

De beste onderdelen

In welke prijsklasse je ook opzoekt bent, wij bieden een breed scala prijswinnende fietsen aan. QWIC e-bikes zijn meermaals verkozen tot beste elektrische e-bikes van het jaar. Door het gebruik van de duurzame  componenten in combinatie met onze lichtgewicht aluminium frames maken dit de beste e-bikes van de markt.

Luxe afwerking:

Alle QWIC e-bikes zijn afgewerkt met de beste en meest duurzame componenten.

Ideaal voor langere afstanden:

Met de nieuwste technologie en beste ondersteuning leg je zonder moeite grote afstanden af, met of zonder bagage.

Sportief:

Het design frame van QWIC is een echte blikvanger, van de comfortabele Premium serie tot de Speed Pedelec in de Performance serie, allemaal even spraakmakend.

QWIC Performance RD10 Speed gekozen tot beste Speedbike 2018

Performance RD10 Speed

De Performance RD10 Speed is de fiets die voor iemand die zich vliegensvlug en in stijl wil verplaatsen. Deze sportieve fiets is uitstekend voor lange afstanden en woon-werkverkeer gebruik. Daardoor kun je vaker de auto laten staan en met de speed bike naar je werk gaan, want je haalt gemakkelijk een snelheid van 45 km/u. Naast de nodige beweging op de fiets help je ook het milieu een handje door de auto regelmatig te laten staan. De Performance RD10 Speed is uitgerust met de nodige innovatieve onderdelen. Zo beschikt deze e-bike over een krachtige achterwielmotor met krachtsensor voor de beste rijervaring. Het AD heeft de RD10 Speed uitgeroepen tot de testwinnaar in de categorie ‘Speed Pedelec’!

Studiobeeld Performance MN380

Performance MN380

Een andere bijzondere fiets in onze Performance serie is de Performance MN380 e-bike. Deze stijlvolle fiets is ideaal voor je dagelijkse routes door de stad en naar je werk. Ook deze elektrische herenfiets heeft de nodige technische componenten die een fietstocht nog gemakkelijker en plezieriger maken. Door het NuVinci 380 schakelsysteem, wordt het schakelen tussen de 8 versnellingen nog gemakkelijker. Dit systeem zorgt ervoor dat je niet per se hoeft te trappen terwijl je schakelt.

Help mij kiezen, de QWIC Premium serie met een man die rijdt rond met zijn Premium MA8 Matte Black en passeert het treinspoor,

Een ruime keuze aan elektrische herenfietsen

QWIC heeft een ruime keuze aan heren e-bikes. Kies je bijvoorbeeld voor een sportieve zit, bekijk dan het uitgebreide Performance segment. Snelheid, luxe en sportiviteit staan in deze serie voorop. Ben je daarentegen meer opzoek naar een comfortabele elektrische herenfiets die je zowel recreatief als voor het woon-werk verkeer wilt gebruiken. Dan is een e-bike uit de Premium of Urban Serie echt iets voor jou. Vergelijk de verschillende elektrische herenfietsen met elkaar en kijk welke type het beste aansluit bij jouw wensen. Zo heb jij je eigen innovatieve en duurzame elektrische fiets voor een mooie prijs. Met de ruime accukeuze bepaal jezelf hoe ver je gaat!

  • Ruim 450 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Twee jaar

    garantie op alle QWIC e-bikes

  • Awards

    al jaren onderscheidend en innovatief

Brochure Cover QWIC 2019

QWIC brochure 2019

Ontvang een gratis brochure

Bekijk de brochure online