Performance

Voor de veeleisende, sportieve fietser
Bekijk de Performance modellen

We presenteren je de Performance serie, de krachtigste e-bikes in ons arsenaal.

De Performance e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel naar het werk. De QWIC performance e-bikes kenmerken zich dankzij de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen de serie is er de keuze tussen een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor. De motoren zijn te combineren met een ruime keuze aan verschillende transmissies. Bijvoorbeeld sportieve derailleur versnellingen of comfortabel traploos schakelen. Best we can build.

Experience what Performance feels like

Binnen de Performance series smelten prestatie, design, kwaliteit en kracht samen in een e-bike. Dankzij de krachtige ondersteuning zijn de prestaties van ongekend niveau.

De Performance e-bikes zijn slim en stijlvol. Door het gebruik van een downtube accu is deze verplaatst van de bagagedrager naar het frame. Hierdoor straalt de Performance serie klasse en stijl uit.

"De Performance RD10 Speed heeft een perfecte wegligging, krachtige ondersteuning en schakelt soepel. De remmen maken een gretige en veilige indruk, wat belangrijk is bij deze snelheden."

AD Testpanel 2018

Brochure Cover QWIC 2019

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2019

Bekijk de QWIC brochure