QWIC Showroom

Bezoek onze showroom en test alle e-bikes in Amstelveen! Lees hieronder meer.

Persoonlijk advies en gratis proefritten: bezoek onze showroom in Amstelveen!

Bezoek onze QWIC showroom en testcenter in Amstelveen! Daar staan onze e-bike experts voor jou klaar, ze voorzien jou van deskundig advies en uitleg over alle QWIC e-bikes. Bekijk zelf de gehele collectie e-bikes of loop mee met een van onze experts.

Maak vervolgens een of meerdere proefritten! Elk fietsmodel kan je naar wens uitvoerig buiten testen, zo ervaar je meteen het fietsgevoel en de verschillen tussen meerdere modellen.


OPGELET: Wegens de huidige gezondheidsmaatregelen is het bezoeken van de showroom zonder afspraak niet mogelijk. Stuur een mail naar showroom@qwic.nl voor het maken van een persoonlijke afspraak

Adres en openingstijden

Locatie:  Ouderkerkerlaan 150, Amstelveen, Nederland

Openingstijden: maandag tot vrijdag van 09.00 – 17.00 uur


OPGELET: Wegens de huidige gezondheidsmaatregelen is het bezoeken van de showroom zonder afspraak niet mogelijk. Stuur een mail naar showroom@qwic.nl voor het maken van een persoonlijke afspraak.

 

QWIC Showroom

Gelegen aan de Ouderkerkerlaan 150 in Amstelveen is de showroom van QWIC geopend op doordeweekse dagen van 09.00 tot 17.00 uur (m.u.v. feestdagen).

Op locatie zijn diverse maatregelen getroffen om het bezoek zowel voor de bezoeker als onze medewerkers veilig te laten verlopen. Zo wordt 1,5 meter afstand gehouden, zijn groepen niet toegestaan en mogen maximaal 10 bezoekers tegelijkertijd binnen.

Gratis proefrit op een of meerdere e-bikes

Kom je voor een specifieke fiets of test je graag meerdere QWIC e-bikes uit? Onze e-bike experts maken voor jou tijd en zorgen voor de ideale proefrit. Bereid je graag jouw bezoek aan onze showroom wat voor? Bekijk hier onze volledige e-bike collectie en bepaal alvast voor jezelf welke e-bike(s) je graag bij ons zou willen testen.

Deskundig en persoonlijk e-bike advies

Ben jij je nog aan het oriënteren op ons fietsassortiment en kun je wel wat e-bike advies gebruiken? Onze e-bike experts staan je in de QWIC showroom met plezier te woord en informeren je graag over de verschillende e-bike series en uitvoeringen.

De volledige e-bike collectie van QWIC in levende lijve

De e-bike collectie van QWIC bestaat uit vier e-bike series: de Performance, Premium, Urban en Compact Serie. Deze sportieve en premium e-bikes, stadsfietsen en tot slot het elektrische vouwfietsmodel kun je in de nieuwe showroom van QWIC van dichtbij goed bekijken en tevens uitvoerig uitproberen.

  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Design

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

Digital QWIC Catalogus 2021

Blader door de digitale catalogus!

QWIC brochure 2021

Bekijk de QWIC brochure