QWIC Showroom

ouderkerkerlaan 150, Amstelveen, Nederland

Persoonlijk advies en gratis proefritten: bezoek onze showroom in Amstelveen!

Bezoek onze QWIC showroom en testcenter in Amstelveen! Daar staan onze e-bike experts voor jou klaar, ze voorzien jou van deskundig advies en uitleg over alle QWIC e-bikes. Bekijk zelf de gehele collectie e-bikes of loop mee met een van onze experts.

Maak vervolgens een of meerdere proefritten! Elk fietsmodel kan je naar wens uitvoerig buiten testen, zo ervaar je meteen het fietsgevoel en de verschillen tussen meerdere modellen.

Adres en openingstijden

Locatie:  Ouderkerkerlaan 150, Amstelveen, Nederland

Openingstijden: maandag tot vrijdag vanaf 09.00 tot 17.00 uur

QWIC Showroom

Gelegen aan de Ouderkerkerlaan 150 in Amstelveen is de showroom van QWIC geopend op doordeweekse dagen van 09.00 tot 17.00 uur (m.u.v. feestdagen). Bezoekers zijn hier altijd welkom, ook zonder afspraak. Parkeren is gratis.

Op locatie zijn diverse maatregelen getroffen om het bezoek zowel voor de bezoeker als onze medewerkers veilig te laten verlopen. Zo wordt 1,5 meter afstand gehouden, zijn groepen niet toegestaan en mogen maximaal 10 bezoekers tegelijkertijd binnen.

Gratis proefrit op een of meerdere e-bikes

Kom je voor een specifieke fiets of test je graag meerdere QWIC e-bikes uit? Onze e-bike experts maken voor jou tijd en zorgen voor de ideale proefrit. Bereid je graag jouw bezoek aan onze showroom wat voor? Bekijk hier onze volledige e-bike collectie en bepaal alvast voor jezelf welke e-bike(s) je graag bij ons zou willen testen.

Deskundig en persoonlijk e-bike advies

Ben jij je nog aan het oriënteren op ons fietsassortiment en kun je wel wat e-bike advies gebruiken? Onze e-bike experts staan je in de QWIC showroom met plezier te woord en informeren je graag over de verschillende e-bike series en uitvoeringen.

Zij die liever online oriënteren en op een afstand advies krijgen, helpt QWIC via de website en per telefoon. Vul het online contactformulier snel in en ontvang gratis persoonlijk en vakkundig advies van een expert om zo de e-bike te kiezen die het beste bij jou past.

De volledige e-bike collectie van QWIC in levende lijve

De e-bike collectie van QWIC bestaat uit vier e-bike series: de Performance, Premium, Urban en Compact Serie. Deze sportieve en premium e-bikes, stadsfietsen en tot slot het elektrische vouwfietsmodel kun je in de nieuwe showroom van QWIC van dichtbij goed bekijken en tevens uitvoerig uitproberen.

  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Bezorgservice

    rijklaar en thuis geleverd

  • Garantie

    de beste voorwaarden op alle e-bikes

QWIC 2020 brochure cover

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2020

Bekijk de QWIC brochure