Compact

De ideale elektrische vouwfiets
Bekijk de Compact modellen

Compact: De ideale elektrische vouwfiets

De meest complete elektrische vouwfiets van het moment: de QWIC Compact. Deze kleine maar krachtige fiets neem je niet alleen zelf gemakkelijk mee, hij brengt jou ook overal naartoe. Het onderscheidende design in combinatie met gemak maakt deze e-bike vouwfiets prettig in gebruik.

Man wacht op vervoer met de Compact MN7

Ideaal voor gebruik als last-mile vervoer in een drukke binnenstad of juist als vervoersmiddel bij de boot of camper

Reis je veel met het openbaar vervoer? Of heb je thuis weinig plek om een fiets neer te zetten? Dan is een elektrische vouwfiets de oplossing. Er zijn verschillende voordelen van een elektrische vouwfiets te benoemen:

Comfort: de elektrische fietsondersteuning brengt je op een snelle en comfortabele manier naar je eindbestemming.

Ideaal voor langere afstanden: het is gemakkelijker om grotere afstanden af te leggen zonder heel vermoeid aan te komen. Dit komt vooral door de aanwezigheid van een krachtige ondersteuning en kwalitatieve versnellingen

Milieuvriendelijk: in tegenstelling tot bijvoorbeeld de auto produceer je tijdens het fietsen met een e-bike geen uitstoot.

QWIC Compact MN7 wit zijaanzicht

MN7

De MN7 is de elektrische vouwfiets van QWIC. Dit compacte model is ideaal voor zowel stedelijk als meer recreatief gebruik. De middenmotor is zeer krachtig. Het model blijft echter wel eer doen aan zijn naam; opgevouwen heeft deze fiets een afmeting van 104x40x70 centimeter.

De QWIC Compact elektrische vouwfiets kenmerkt zich dankzij de combinatie van een elektrische fiets en het gemak van een traditionele vouwfiets. Deze elektrische vouwfiets heeft ijzersterke kenmerken. Zo heeft de fiets een dubbel geveerde voorvork en 7 Shimano Nexus naafversnellingen. Het digitale display met liefst 5 standen biedt deze e-bike vouwfiets een uitzonderlijk comfort. De Compact MN7 heeft een prijs vanaf €3.599,- inclusief een 525 Wh accu.

Compact FN7 in de kofferbak van een Tesla

Compact mee onderweg

De Compact elektrische vouwfiets is ideaal geschikt voor vele doeleinden. Omdat de fiets gemakkelijk in te klappen is, neem je deze elektrische vouwfiets gemakkelijk mee. Bijvoorbeeld in de trein, wanneer je naar je werk reist. Bij het uitstappen klap je de fiets in een handomdraai uit en fiets je naar je eindbestemming. Dat is nog eens ontspannen aankomen!

Man zittend op de Compacyt MN7 in een fietstunnel

Jij bepaalt

De State-of-the-art accutechnologie van QWIC biedt een capaciteit tot maar liefst 500 Wh. Wil je dagelijks met de elektrische vouwfiets naar je werk? Met de QWIC Compact Serie kun je zelf jouw actieradius bepalen door middel van het accukeuze systeem.

designers van QWIC werken aan het ontwerp van nieuwe e-bikes

Duurzame elektrische vouwfiets

Wist je dat duurzaamheid de basis vormt van onze innovatieve design e-bikes? We zijn dan ook erg trots op onze collectie. Dagelijks werkt een gepassioneerd team vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende elektrische vouwfietsen.

"Niet voor niets door het AD bekroond tot testwinnaar van de e-vouwfietstest 2017."

Brochure Cover QWIC 2019

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2019

Bekijk de QWIC brochure