QWIC op beurs Velofollies
Opstapdagen – Bergen
Vorige evenement

E-bike Challenge 2 – 3 februari 2019 (Gent)

E-bike Challenge Gent met QWIC stand

Op 2-3 februari 2019 is QWIC weer aanwezig met een grote stand op de E-bike Challenge in Gent. De beurs kent een groot en uitdagend indoor fietsparcours. De E-bike Challenge is het  e-bike-testevent in Vlaanderen voor iedereen die zich oriënteert op de aankoop van een elektrische fiets.

Onafhankelijk advies

Experts op e-bikegebied zijn in Flanders Expo stand-by om al je vragen te beantwoorden over aandrijfsystemen, accu’s, veiligheid, de nieuwe wetgeving en wat al niet meer. En natuurlijk krijg je de beste tips voor de aankoop van een elektrische fiets die helemaal bij jou past.

Breed e-bike-aanbod

Tal van exposanten zijn aanwezig met een breed assortiments e-bikes, alle fietsen kunnen getest worden op het parcours. Zo kan je eerst informatie krijgen over de modellen en daarna direct een testrit maken. Ook op vragen over e-bike-onderdelen en -accessoires krijg je vast en zeker een deskundig antwoord.

Bijzondere parcoursen

Op e-bike Challenge vind je maar liefst drie speciale parcoursen, die ook nog eens zijn voorzien van verschillende testelementen en ondergronden. Zonder hinder van kou of regen kun je er de nieuwste e-bikes, speed pedelecs en e-mountainbikes op de proef stellen.

 

Derde editie 2 en 3 februari 2019 in Flanders Expo Gent.
Geopend van 10:00 – 17:00 uur.

ebikechallenge.be

Volgende evenement
QWIC event - E-bike challenge
E-bike Xperience / Bike MOTION 2019 (Utrecht)